Skip to content Skip to footer

Priser

OM OSS

Vi veileder deg

Byrå24 er her for deg.

Vi er et multikulturelt og livssynsnøytralt begravelsesbyrå som tilbyr gravferd tilpasset avdøde og pårørendes livssyn, religion og kultur.

Pårørende er i sorg og opplever derfor ofte ansvaret for en gravferd som en tung byrde. Spesielt om det er første gang du har et slikt ansvar.

Vi i Byrå24 forstår din situasjon, vi lytter og gir deg den tiden du trenger.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale på telefon 950 52 424. Gjennom en innledende samtale innhenter vi den informasjon vi trenger for å kunne gi deg et bindende tilbud.

Takker du ja til tilbudet fra Byrå24, er neste steg at vi inviterer deg til en planleggingssamtale. Vi er fleksible og kan gjøre dette digitalt, i våre lokaler på Økern eller hjemme hos deg. Vi veileder deg samtidig som vi lytter til dine ønsker slik at du får akkurat den verdige avskjeden du ønsker for avdøde. Din rådgiver vil være tilgjengelig på telefon for eventuelle oppfølgingsspørsmål og ønsker fra din side.

Vi er tilgjengelig pr telefon hele døgnet for den innledende samtalen.

attester

Hva familiene våre sier

Når det kommer til umiddelbar problemløsning med slike delikate og noen ganger skremmende omstendigheter, vet du at du har Anubis Service å stole på og stole på. Takk for ditt upåklagelige arbeid!

Jennifer Lee

Regnskapsfører

Hvis det ikke var for det fantastiske teamet ditt av profesjonelle, ville jeg ha mistet det. Vi står overfor en stor tragedie i familien vår, og jeg kan si det helt sikkert – du må bare ha et begravelsesteam å stole på…

George Gordon

Bedriftseier

Anubis Funeral Home har blitt ansett som en venn og partner. Personalet viser profesjonalitet og medfølelse i vanskelige tider med familiemedlemmer til våre beboere.

Linda Moore

Kontorsjef
Hva vi gjør

Vi kan hjelpe deg i ulike situasjoner

Adipiscing elit, men jeg gir denne typen tid så lite som tretthet og noen store smerter. For mer informasjon om hvordan.

0 +
Begravelsestjenester

Jeg skal åpne hele greia.

0
Begravelsestjenester

Jeg skal åpne hele greia.

Kontakt oss
Har du spørsmål? Ta kontakt!

   Kontakt Oss

   Har du spørsmål? Ta kontakt!

   Har du spørsmål?
   Ring oss.

   +47 95052424

   Tilgjengelig på tlf. 24/7

   This will close in 0 seconds